Registreer u nu voor het Copaco Event 2017! Op dinsdag 14 november organiseert Copaco voor de vierde keer hét kennis- en partnerevent voor ICT Nederland! Registratie is nu geopend! https://www.copaco-event.com https://www.copaco-event.com/wp-content/uploads/2017/06/header.jpg anyone
Expo Hall | Copaco Event

Expo Hall

De Copaco Expo Hall vormt de centrale ontmoetingsplek. Hier presenteren vele Copaco leveranciers zich. U wordt in een relatief korte tijd (één dag) breed geïnformeerd over de nieuwste hard- en software oplossingen. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor bezoekers met technische vraagstukken op het gebied van cloud, big data, storage, networking, security, business intelligence, en IoT. Copaco experts en specialisten van diverse leveranciers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Op het CLOUD-plein praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing. “Slimmer samenwerken” is het thema waarmee diverse service afdelingen van Copaco bezoekers kunnen informeren over de kansen en voordelen die een goede samenwerking met deze afdelingen kan opleveren. U vindt op het COPACO-plein o.a. Yours met onze logistieke services en Professional Services met een aanbod van diensten, zoals pre-sales consultancy, installatie, implementatie, training en nazorg. Op het INNOVATION-plein kunt u kennis maken met de finalisten van de Copaco innovation award. Zij presenteren zich met hun innovatieve producten, oplossingen of plannen.

Bekijk hieronder de plattegrond van de Expo Hall. Ga met uw muis over de verschillende onderdelen voor meer informatie:

Hieronder dezelfde plattegrond met weergave van boven: