Registreer u nu voor het Copaco Event 2017! Op dinsdag 14 november organiseert Copaco voor de vierde keer hét kennis- en partnerevent voor ICT Nederland! Registratie is nu geopend! https://www.copaco-event.com https://www.copaco-event.com/wp-content/uploads/2017/06/header.jpg anyone
Copaco Innovation Award - Doe mee en win €10.000!

Copaco Innovation Award

Copaco Innovation Awards

Het doel van de Copaco Innovation Award

De Copaco Innovation Award is een verkiezing waarbij Copaco (startup) bedrijven en studenten de mogelijkheid wil bieden om een innovatief idee, een product (of prototype), een kansrijke oplossing of een veelbelovend onderzoek of businessplan te presenteren en te laten groeien. Het relatienetwerk van Copaco kan daarbij de “kick starter” zijn.

Finalisten presenteren hun oplossing tijdens het Copaco Event op 14 november 2017 aan 1.500 relaties van Copaco.

Relaties van Copaco vormen een netwerk van IT bedrijven die actief zijn in diverse marktsegmenten. Deze bedrijven kunnen je helpen een plan naar een volgende fase te brengen. Bedrijven en studenten kunnen zichzelf en hun plan tijdens deze verkiezing presenteren voor samenwerking met andere bedrijven, een afstudeerplek, stageplaats of baan.

 

Deelnemers

Agello

Agello

INNOVATION-Plein – Stand: I8

Agello is een container platform voor totale ontzorging van de ontwikkelaar. Op dit platform kan men snel en flexibel applicaties ontwikkelen, testen, implementeren en hosten. Agello maakt gebruik van Kubernetes, Docker en Red Hat OpenShift. Het platform is 24/7 managed en af te nemen in de omgeving na keuze. En levert ook de benodigde tools.

Apollo Journey

Apollo Journey

INNOVATION-Plein – Stand: I9

CAP is de Augmented interface voor IoT. Met behulp van een slimme cocktail van technologische innovaties ontsluiten zij nieuwe communicatiemethode en bieden een verbinding met Smart Industry. Met CAP kan u iedere omgeving voorzien van augmented informatie zoals sensorische data, video en 3D.

Bots in Business

Bots in Business

INNOVATION-Plein – Stand: I4

In het dagelijks leven zijn we allemaal druk! Maar hoe weet men welke bijdrage iets toevoegt aan de strategie. De TagButler is een oplossing om met cognitieve tags, de intrinsieke waarde van een organisatie te ontdekken en transparantie te creëren.

eMinds

eMinds

INNOVATION-Plein – Stand: I10

We invest so much valuable time in learning, for a good reason. Learning new things stands at the basis of improvement, innovation and therefore success. This makes a lot of sense. What doesn’t make sense is the way in which we use the knowledge we once acquired. – what do you remember of your education?

Freshrr Labs B.V.

INNOVATION-Plein – Stand I6

Freshrr works on preventive healthcare by understanding air pollution and environmental triggers to provide predictive insights to asthmatics and prevent them from getting asthmatic attacks.

ITPA

ITPA Group

INNOVATION-Plein – Stand I3

ITPA is specialist in het verbeteren en optimaliseren van de IT performance middels een unieke SaaS oplossing in 3 verschillende pakketten. ITPA onderscheidt zich door de integrale visie op IT performance en haar unieke kennis op het gebied van parameter management.

Polpo

Polpo

INNOVATION-Plein – Stand I5

Dagelijks wordt door het parlement en de ministeries een berg aan informatie geproduceerd. Lobbyisten en public affairs professionals zijn veel tijd kwijt aan het vinden, filteren en selecteren van de voor hen relevante informatie. Polpo is een slimme politieke monitor – gebaseerd op cognitieve technologie – in staat om deze taken over te nemen.

Tacoon

Tacoon

INNOVATION-Plein – Stand I7

Het is een complete methode + applicatie, die de gehele gesprekscyclus in het bedrijf regelt, structureert en leuker maakt. 24/7 toegankelijk op alle devices. voor een laag bedrag per maand. ontwikkeld vanuit de praktijk.

Xignal

Xignal

INNOVATION-Plein – Stand I2

Door middel van hedendaagse technologie fysieke muizen en rattenvallen intelligent te maken is de gebruiker in staat om op een kost efficiënt en effectieve manier ongediertebestrijding toe te passen met inachtneming van de wetgeving. De vallen klappen niet alleen dicht zij detecteren, versturen en rapporteren verschillende zaken.

ZapApp

ZapApp

INNOVATION-Plein – Stand I1

Zapapp is een nieuwe manier om applicaties aan eindgebruikers aan te bieden vanuit geïsoleerde containers. Op deze manier worden applicaties en de data GDPR proof gedistribueerd wat kostbare Citrix en terminal server infrastructuren overbodig maakt. Met behulp van Zapapp worden applicaties volledig vanuit de cloud aangeboden.

 

Beoordelingscriteria

Het idee, product (of prototype), de oplossing of het onderzoek of businessplan moet leiden tot een oplossing voor een probleem en wordt beoordeelt op de volgende criteria:

  1. Innovatie
  2. Waarde propositie
  3. Concurrerend voordeel
  4. Business model
  5. Markt- en verkoopstrategie

 

De jury

  • De inschrijvingen worden in de eerste ronde beoordeeld door een door Copaco aangestelde vakjury die bestaat uit experts uit de ICT industrie. Zij vervullen eveneens een mentorrol en kunnen waardevolle inzichten geven over de verdere ontwikkeling en realisatie. De jury verkiest op basis van de beoordelingscriteria 10 finalisten.
  • In de tweede ronde kunnen de bezoekers van het Copaco event op 14 november 2017 stemmen op de finalisten.

Prijzen

Aan de Innovation Award is een prijs verbonden van € 10.000,00. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage aan het realiseren van het plan.

 

Timeline

Copaco Innovation Award

Voor de sluiting inschrijfdatum is het moment van ontvangst van de oplossing te Copaco bepalend, en op basis van knock out.

 

Voorwaarden Copaco Innovation Award

Van toepassing zijn de Deelnamevoorwaarden Copaco Innovation Award. Bekijk hier de voorwaarden.

Voorbehoud: Copaco behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om het Copaco Event om welke haar moverende redenen dan ook, uit te stellen of in te trekken, zonder dat dit tot enig aansprakelijkheid voor Copaco kan en zal leiden.