Bekijk het programma van de Breakout sessies

Breakout Sessies

Het programma voor de Breakout sessies is nu bekend. Lees hieronder meer informatie over het programma:

Deep learning is the next level of AI development

Rolf van den Hoek (Key Accountmanager) – Hikvision

Hikvision gaat met Key Accountmanager Rolf van den Hoek dieper in op de talrijke kansen die de groeiende markt voor video surveillance IT resellers de komende jaren biedt. Door de omschakeling van analoge naar digitale technologie worden beveiligingscamera’s onderdeel van het bedrijfsnetwerk. Dat vraagt ook nieuwe vaardigheden van de channelpartners die de oplossingen installeren. Vaardigheden en kennis waarover de IT reseller al beschikt, in tegenstelling tot de traditionele installatiebedrijven.

Enable de Digitale Transformatie

Clemens Esser (Chief Technologist Manager Solutions & Technology) – HPE

HPE geeft middels een presentatie van Clemens Esser, Chief Technologist Manager Solutions & Technology de bezoekers een kijkje achter de schermen van wat er allemaal komt kijken bij het Enablement van de Digitale Transformatie. De wereld om ons heen verandert, wat betekent dat voor resellers als het gaat om Hybrid IT en Intelligent Edge? Esser neemt u aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden mee op deze boeiende reis.

KNOX; Beveiliging van Smartphones en Tablets

Douwe Klomp (Sr. Product Manager, B2B Smartphones, Tablets, Knox MDM and wireless solutions) – Samsung

Samsung focust in de breakout sessie op Samsung KNOX. Douwe Klomp, Senior Product Manager, B2B Smartphones, Tablets, Knox MDM and wireless solutions, geeft de bezoeker de allerlaatste ins-en outs op het gebied van beveiliging van smartphones en tablets.

Transformeer & Moderniseer op tijd om voorop te kunnen lopen in de digitale tijdperk

Robin Kuepers (Storage & Data Protection Marketing Director Dell EMC EMEA) – Dell EMC

Dell EMC vaardigt Robin Kuepers, Storage & Data Protection Marketing Director Dell EMC EMEA, af naar het Copaco Event 2017. Leer hoe u met Dell EMC het maximale haalt uit de digitale economie en uw kansen verzilvert door in te zetten op IT Transformation, Workforce Transformation en Security Transformation. Van digitale transformatie naar digitaal leiderschap!

Nederland het icoon van de digitale transformatie

Hans Bos (National Technology Officer) – Microsoft

Als het aan Microsoft ligt, wordt Nederland het icoon van de digitale transformatie. Hans Bos, National Technology Officer, belicht de vele kansen die de digitale transformatie organisaties van iedere omvang biedt. Microsoft heeft de technologie en mogelijkheden in huis om dit proces te ondersteunen én te versnellen. Willen organisaties in deze veranderende wereld bestaansrecht houden, dan moeten zij op zoek naar nieuwe businessmodellen.

IBM

De impact van Cloud en AI

Michel Splint (Cloud en Cognitive Market Leader) – IBM Software

In de breakout sessie van IBM belicht Michel Splint, Cloud en Cognitive Market Leader bij IBM Benelux, de impact van Cloud en AI op onze maatschappij en op het partner ecosysteem. We leven in een gouden eeuw van technologische applicaties: van zelfrijdende auto’s tot geconnecteerde afvalbakken. De rol van de IT Reseller en/of integrator verandert nu steeds meer technologie beschikbaar is vanuit de cloud en door de opkomst van ecosystemen. Wat verwachten onze klanten en hoe spelen we daar op in?

 

Digitale transformatie is de sleutel tot een succesvolle samenwerking

Sven Eijck (Business Unit Director Services) – Copaco Services

Copaco Services programmeert Sven Eijck, Business Unit Director Services, voor een breakout sessie met de titel ‘Digitale transformatie is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.’ Eijck gaat nader in op de visie van Copaco Services op de digitale transformatie en hoe Copaco resellers daarbij kan ondersteunen met innovatieve services. Aan de hand van een praktijkcase worden de verschillende mogelijkheden van Copaco Services besproken.

Komt u ook 14 november?

Heeft u zich nog niet geregistreerd voor het Copaco Event 2017? Klik dan op onderstaande knop om aanwezig te zijn op 14 november:

Registreren